Om

Namn: Anna Kristiansson

Började cykla: För mig är det viktigaste att få komma ut i skog och natur. Sonens stora intresse för mountainbike har gjort att hela familjen cyklar, var och en utifrån sina förutsättningar.

Nivå: Jag är varken snabb, eller teknisk men tycker att det är härligt och grymt kul att komma ut i skogen och cykla. 

Familj: Lasse, min make, är kul att cykla med, bara snabbare och mer teknisk än vad jag är. 

Erik, vår son, är nu tonåring. Har cyklat mountainbike sedan han var liten och tränat med klubben sedan han började skolan. Har tävlat mycket XCO i Västgötacupen och körde SM på Frösön 2019. Han upptäckte enduro för ett knappt år sedan och upplevde snabbt att det var hans grej inom cyklingen. Han började direkt att tävla i ESS (Enduro Sweden Series). Även om vi fortfarande cyklar ihop hela familjen på sköna turer, så har Erik allt oftare roligare med sina cykelkompisar i och utanför klubben.

Klubb: CK Master. En klubb med härlig stämning där det är enkelt att få vänner. När Erik är ute och tränar så kör jag och Lasse gärna en runda med klubbens föräldragrupp.

Andra intressen: Även om jag inte håller på renodlat med naturfotografering längre så har jag kvar mitt intresse för att fotografera. Oavsett om jag använder någon av mina systemkameror, min GoPro eller bara en mobilkamera så är det kul om bilderna blir så bra som möjligt. Ibland lämnar jag över kameran till maken eller sonen när jag själv är med på bild.