Skogen handlar om att komma ut i skog och natur för att fylla på med energi, njuta och upptäcka.

Cyklist handlar om att göra detta med en mountainbike. Ofta på en lugn tur för att bara njuta och ibland på en träningsrunda, allt som gör att man mår bättre.

Ibland är jag ute själv, ganska ofta med maken eller sonen och regelbundet med cykelklubben på träningar eller tävlingar. Själv tävlar jag inte men kan köra ett motionslopp då och då.

Genom hela livet har vistelsen i skog och natur varit viktig för mig oavsett om det handlat om friluftsliv, fågelskådning, naturfoto eller som nu om skogscykling. Det är bara olika sätt att njuta av och upptäcka naturen och få frisk luft i lungorna.

Oavsett om det är skogen och naturen eller cykling som är viktig för dig så hoppas jag att du ska känna dig välkommen här. Börja gärna med en titt i mina fotogallerier och följ mig gärna på mina sociala medier så håller jag dig uppdaterad när det händer något nytt!

/Anna Kristiansson

KORTFAKTA

Namn: Anna Kristiansson
Familj: Erik (06:a) är numera en grymt duktig endurocyklist med ett SM-brons med sig från P13-14 2020. Lasse (make) min ständige följeslagare på cykelturer och i naturen.
Klubb: CK Master. 
Andra intressen: Fotografering, friluftsliv, dricker gärna kaffe…
Samarbeten: 
  • Norröna Pro user 2020-
  • Ambassadör för Cykeltjejer (Kalas/Brav) 2018-2020
  • Camp Dalsland (Dalsland XC 35 km som jag bloggade om bloggade om)