Samarbete

Följande företag jag har och har haft samarbeten med och sponsring av:

Norröna Pro user: Jag är Pro user för Norröna från 2020. Gillar du att cykla i skogen så kan jag tipsa om Fjörå-kollektionen. Titta gärna på Norrönas sida och använd koden: PROANNAK om du vill få 5% i cash points (som du kan använda vid senare köp).

Cykeltjejer ambassadör: Jag är ambassadör för Cykeltjejer. Där bloggar jag på deras sida cykeltjejer.se och skriver på deras Facebook. Därför syns jag ofta i cykelkläder från Cykeltjejer (Kalas / Brav Teamwear).

Tidigare samarbeten: 2018 samarbetade jag med Camp Dalsland och körde deras motionslopp Dalsland XC 35 km som jag bloggade om.

Vill du samarbeta med mig? Om du är intresserad av att starta ett mountainbikerelaterat samarbete (det kan röra ex cyklar, tillbehör, kläder, motionslopp, mtb-destinationer…) så är du välkommen att kontakta mig!