Vårfeeling

Idag kom vi äntligen ut på en njutartur i vårsolen. Tycker att det har varit lite segt på cykelfronten den senaste tiden. När jag har varit ledig och haft möjlighet att ge mig ut så har det varit ett evigt regnande ofta i kombination med stormvindar.

När vi vaknade var det soligt men kyligt. Ett par nässelfjärilar flög omkring i trädgården. Erik behövde körning till Lackarebäck där han skulle köra enduro med ett par klubbkompisar.

När sonen var avlämnad fixade jag och Lasse en kaffetermos och plockade ihop lite lunchfika pumpade cykeldäck och rullade iväg.

Fika vid havet kändes som en bra idé så vi trampade ditåt. Snabbt upptäckte vi att många hade kommit på samma tanke som oss. Vid första fikastället satt det familjer bakom varje sten så vi letade upp ett eget ställe lite längre bort. I skaplig lä kunde vi hälla upp kaffet och sitta och kisa i solen.

Efter fikat cyklade vi vidare mot ett naturreservat med fina skalgrusbankar och möjlighet till någon tidig blåsippa. Efter lite spanande så hittade vi ett par som nästan var utslagna och tussilago blommade lite här och där.

Sista biten hemåt ville vi testa hur blöta stigarna i skogen var. Stora delar av stigen var ganska torr men här och där var det lite blött.

Härligt att komma ut och få njuta av fika och sol i ansiktet. Kände att det gav en rejäl energipåfyllning!

#cykeltjejer #visomälskarcykeltjejer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *