Officiell premiär för SKOGSCYKLIST

Under sportlovsledigheten hann jag med en del cykling och så hann jag titta igenom mina sociala medier. Kunde snart konstatera att det behövdes en uppdatering av både profil och titelbilder här och där. För mig känns det viktigt att speciellt profilbilden talar om vad kontot handlar om. En porträttbild med cykelhjälm eller med en cykel gäller för mig.

Mina sidor har kallats ”Friluftsfamiljen” under ett antal år nu och innan dess använde vi ”Naturbilden” när det var 100% naturfotografering som gällde. Det här med Friluftsfamiljen har börjat kännas mer och mer fel de senaste åren. Egentligen håller jag ju mest på med cykling i naturen och så mycket annat friluftsliv hinner vi inte med när vi är lediga. Även andra delen av namnet, familjen, stämmer inte heller så ofta numera. Då och då cyklar vi fortfarande hela familjen. Men med en tonårsson som hellre tränar med klubbkompisar på stigar i Skatås, eller med olika cykelkompisar på sin enduro i Lackarebäck eller Änggårdsbergen så blir familjen allt oftare bara jag och maken eller ibland bara jag när maken jobbar kvällar och helger.

Efter att ha övervägt för och nackdelar med att ha ett ganska inarbetat namn men som inte stämmer in på vad det handlar om längre så fattade jag ett beslut. Jag har bytt namn till SKOGSCYKLIST. Så nu är alla välkomna till den nya sidan www.skogscyklist.se! Även på Instagram heter jag @skogscyklist och sidan på Facebook heter också Skogscyklist (Skogscyklist). Hoppas att ni gillar hemsidan och att det nya namnet känns bra för er också!

PS På hemsidan hittar ni också ett nytt Vimeokonto för små videofilmer. Just nu har jag testat att lägga upp en film som sonen gjorde med hjälp av oss föräldrar. Om ett tag hoppas jag på att fylla på med egna små filmer. Så följ gärna och ”lajka” om ni vill hänga med och se vad det blir av detta projekt.

#cykeltjejer #visomälskarcykeltjejer #skogscyklist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *